Sorteer op
  • Cacaopoeder 200 gram
    Cacaopoeder 200 gram

    De cacaopoeder van Zeelandia is de perfecte basis voor het op smaak brengen en kleuren van diverse desserts, baksels en drankjes. Het cacaopoeder is afkomstig van 100% pure cacao.

    € 3,49
  • Belgische chocolade

    Puur - Chocolade Melts - 350 g
    Puur - Chocolade Melts - 350 g

    Gebruik onze Belgische smeltchocolade puur voor het maken van bonbons, chocolade decoraties, glazuur of als drip of drizzle over taarten en cupcakes. Of dip verse aardbeien in de gesmolten chocolade!

    € 6,10
  • Melk - bakvaste Chocolade Drops - 350 g
    Melk - bakvaste Chocolade Drops - 350 g

    Voeg stukjes melkchocolade toe aan muffins, koekjes en taarten met deze bakvaste chocolade! Bakvaste chocolade is chocolade die niet smelt in de oven tijdens het bakproces.

    € 6,65
  • Belgische chocolade

    Melk - Chocolade Melts - 350 g
    Melk - Chocolade Melts - 350 g

    Gebruik onze Belgische smeltchocolade melk voor het maken van bonbons, chocolade decoraties, glazuur of als drip of drizzle over taarten en cupcakes. Of dip verse aardbeien in de gesmolten chocolade!

    € 6,10
  • Wit - bakvaste Chocolade Drops - 350 g
    Wit - bakvaste Chocolade Drops - 350 g

    Voeg stukjes witte chocolade toe aan muffins, koekjes en taarten met deze bakvaste chocolade! Bakvaste chocolade is chocolade die niet smelt. Het blijft in vorm in de oven.

    € 6,65
  • Belgische chocolade

    Wit - Chocolade Melts - 350 g
    Wit - Chocolade Melts - 350 g

    Gebruik onze Belgische smeltchocolade wit voor het maken van bonbons, chocolade decoraties, glazuur of als drip of drizzle over taarten en cupcakes. Of dip verse aardbeien in de gesmolten chocolade!

    € 6,10
Sorteer op

Callebaut chocolade en cacao

Heerlijke chocolade en cacaopoeder van het Belgische a-merk Callebaut.
Callebaut maakt enkel gebruik van de fijnste ingrediënten en produceert al meer dan 100 jaar de Finest Belgian Chocolate in het hartje van België. De chocolade van Callebaut wordt gemaakt met toewijding die wordt doorgegeven van generatie op generatie en de chocolade wordt elke dag opnieuw gebruikt door chefs en chocolademakers voor de creatie van heerlijke lekkernijen.

 

Chocolade vullingen, chocolade toevoegingen, mycryo, cacaoboter, kleurstoffen voor chocolade

© 2020 - 2023 RoricoTaartenShop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel